Werkwijze van Kraamzorg Jacqueline.

 

Als jullie belangstelling hebben voor Kraamzorg Jacqueline kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Dit zowel telefonisch als bij jullie thuis. Na de zesde maand van de zwangerschap maak ik een afspraak voor een intakegesprek.

 

Tijdens het intakegesprek wordt besproken wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Als je kiest voor Kraamzorg Jacqueline zijn jullie verzekerd van één en hetzelfde gezicht in de kraamweek, calamiteiten daargelaten. Mocht er onvoorzien toch iets gebeuren waardoor ik geen kraamzorg bij jullie kan leveren, dan wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing. Jullie zijn altijd verzekerd van kraamzorg.

 

Kraamzorg Jacqueline is 24/7 bereikbaar.

 

De back-up van Kraamzorg Jacqueline bij geen gehoor is : Ingrid Koster tel : 06-12 674 586 Wilt u een rommelmelding doen of andere dringende zaken bespreken, dan kunt u een berichtje sturen naar : 06-40 434 079 dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij niet dringende zaken kunt u een berichtje of mail sturen naar : info@kraamzorgjacqueline.nl

 
140x140

Werkgebied